Ontdek de kracht van reflectie

Het Spiegelweb: Voor Diepgaande Reflectie en Groei

Inschrijven Masterclass

Hi mooi mens!

…. Coach, docent of begeleider en iedereen die zich wilt ontwikkelen.

Stel je voor dat je gesprekken met jouw cliënten of studenten een nieuwe dimensie krijgen – een dimensie van diepgaande reflectie en persoonlijke groei op een creatieve manier. Dat is precies wat Het Spiegelweb biedt.

Heb jij een missie om anderen te begeleiden in hun groei en ontwikkeling? Wil jij impact maken in jouw begeleiding?

De tool is voor iemand die op zoek is naar een krachtige leidraad voor gesprekken of iemand die een inspirerend startpunt wil hebben om dieper te duiken in de wereld van zelfontdekking en groei. 

Of je nu een ervaren coach bent die op zoek is naar een frisse aanpak of een docent die een unieke manier zoekt om studenten te begeleiden, Het Spiegelweb biedt een innovatieve en creatieve oplossing.

verdiep je communicatie met het spiegelweb

Wat maakt het spiegelweb zo bijzonder?

Het antwoord ligt in zijn simplistisch, ogenschijnlijke benadering. We gaan mindmappen, maar dan op een creatieve en intuïtieve manier met diepgang in de nieuwsgierige doorvraging. Het stimuleert reflectie voor jouw studenten of cliënten. Met kleuren, symbolen en verbindingslijnen kunnen zij hun gedachten en gevoelens op een organische manier verkennen en onderzoeken, waardoor ze diepere inzichten krijgen en concrete actiestappen kunnen formuleren.
Uitschrijven wat er in je hoofd speelt is enorm krachtig en kan confronterend zijn, maar biedt ruimte en inzicht.

Dus, ben je klaar om jouw gesprekken naar een hoger niveau te tillen? Wil je jouw cliënten of studenten helpen om op een creatieve en diepgaande manier te reflecteren? Dan is Het Spiegelweb precies wat je zoekt.

 

Dit wil ik!

Zij gingen je voor

Lees hier wat anderen zeggen

“Een student die helemaal klaar was met al dat reflecteren, bleef tijdens een workshop van Het Spiegelweb zitten en ging door met haar Spiegelweb. Dat heeft me toen wel geraakt. Het is zo’n creatieve vrije manier van reflecteren, zonder al die strikte voorwaarden, waardoor het plezier weer terug komt.”

“Ik zou het Spiegelweb omschrijven als een hele fijne manier om je gedachten inzichtelijk te krijgen. Een hele fijne tool om oordeelloos naar die gedachten te kunnen kijken. Zonder jezelf gelijk gek te maken in je hoofd. Ja…eigenlijk wel de meest fijne reflectietool die ik heb.”

“Het werkt eigenlijk heel makkelijk en intuïtief. Je kan het Spiegelweb ook alleen gebruiken en dan op een vrij korte tijd reflecteren op een makkelijke en leuke manier, waarbij je niet intens hoeft na te denken over een bepaalde vraag. Om juist alles op te schrijven, stroomt het vanzelf en kun je daarna je conclusies daaruit trekken. De eenvoud maakt de tool juist heel krachtig.”

 

Mijn naam is larissa Prevoo

Verbinding, inzicht gevend, inspiratie, lichtheid, krachtig, kwetsbaar en levendigheid zijn allemaal woorden die bij mij horen. Voeg daar een flinke portie energie & positiviteit aan toe en je krijgt een goed beeld van wie ik ben.
 
Al jaren begeleid ik mensen door middel van intensieve trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Ik voel mij in mijn kracht staan als ik mensen begeleid, dan gaat de levensenergie bij mij stromen. Ik voel dat ik leef en niet overleef! Ik sta in verbinding met mezelf en leef vanuit mijn potentieel.
 
Dit is niet altijd zo geweest. Het Spiegelweb bracht mij weer in verbinding met mezelf en zorgde ervoor dat ik ging leven vanuit mijn potentieel. Het heeft een bijdrage geleverd om te zijn wie ik nu ben. Het was een van de eerste tools die ervoor zorgde dat ik dieper inzicht kreeg in mijn niet helpende patronen en beperkende overtuigingen. Het was confronterend, maar zeer inzichtgevend! Ik was dan ook direct fan van deze reflectietool. 
 
Mijn missie is om bij te dragen aan een liefdevollere wereld, waarbij mensen volledig in hun eigen potentieel staan.
 
Het Spiegelweb helpt mij hierbij! Ik gebruik dit zelf in mijn coachingsessies en trainingen, maar leer anderen ook werken met deze tool.
Na alle jaren van professionalisering en zelfontwikkeling, blijf ik trouw aan het Spiegelweb!