Coaching & Training voor persoonlijke ontwikkeling

Lees mijn verhaal

Mijn naam is Larissa Prevoo.

Verbinding, inzicht gevend, inspiratie, lichtheid, krachtig, kwetsbaar en levendigheid zijn allemaal eigenschappen die bij mij horen. Voeg daar een flinke portie energie, positiviteit en je krijgt een omschrijving van mijn eigenschappen.

Uit mijn comfortzone stappen is iets wat ik heb moeten leren en dan met name om het stapje voor stapje te doen zodat ik niet gelijk in de paniek stand schoot. Dit was een valkuil en was een behoorlijk proces. Ondanks deze valkuil deinsde ik niet terug voor een beetje uitdaging. Zo heb ik een monstertocht op de fiets gemaakt van Nederland naar Australië.  Mijn baan opgezegd voor deze reiskriebel en uiteindelijk geluisterd naar mijn eigen stem en ben ik ‘mijn eigen leven gaan leven’.

Al jaren begeleid ik mensen door middel van intensieve trajecten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Al vier jaar voel ik mij in mijn kracht staan en de levensenergie stromen. Ik voel dat ik leef en niet overleef! Ik zet mezelf op de eerste plek om vanuit hier er voor anderen te zijn.

Mijn missie is om bij te dragen aan een liefdevollere wereld, die meer vrouwen bewuster in het leven zet. Want met meer inzicht en bewustwording kunnen zij makkelijker kiezen voor liefde, vertrouwen en geluk. Dat is precies waar ik jou bij kan helpen.

Ik help jou in dit proces om het vertrouwen te geven om nieuwe dingen te proberen, te kunnen veranderen en de persoonlijke kracht vinden om door te zetten.

Als er niks meer is, als alles wegvalt, dan pas kunnen we zien wat er is.

– Unknown

Mijn verhaal

Het is zo bijzonder om te zeggen dat ik mij een sterke vrouw voel. Ik kijk met veel liefde en trotsheid terug naar mijn leven. Het is bijzonder om op te schrijven, want zo keek ik jaren geleden nog niet naar mezelf. Het gevoel van trots, zag ik vaak bij anderen maar niet bij mezelf.

Ik maakte mijzelf onnodig klein door mijn beperkende overtuigingen. Ik leefde vaak voor anderen in plaats van dat ik mijn eigen leven leidde. Ik was meer bezig met het goed doen voor de ander dan het goed doen voor mezelf. Het kostte mij bakken met energie en het had een verdovend effect op mij.

Ik had het te druk met echt te voelen wie ik ben. Om echt mijn kern, mijn authentieke ik te voelen en mijn eigen dromen en verlangens te volgen, maar ook zeker in eerste instantie te voelen wat ik niet fijn vond. Ik heb fantastische dingen gedaan, maar ik voelde ze niet binnenkomen.

Leermeester

Ik had het lef om ontslag te nemen als docent en mijn reiskriebel te volgen. Zo reisde ik op de fiets van Nederland naar Australië. Een monstertocht van 22 maanden, 23.000 km en 24 landen. Een reis waar ik mezelf meerdere malen ben tegen gekomen, zowel mentaal als fysiek. Een reis waar ik een boek over kan schrijven. En…ook was dit een vlucht. Een vlucht weg van thuis. Hoewel ik al lang een volwassen vrouw was, zat ik erg verstrengeld met de energie van mijn vader. Mijn vader is alcoholist. Dit heeft mijn leven een bepaalde kleur gegeven en behoorlijk wat uitdagingen. In 2020 is hij plotseling overleden. Ik zie hem als mijn leermeester en ik ben hem dankbaar voor alle lessen die hij mij heeft gegeven en nog steeds geeft.

Processen

Een mooi proces volgde, een jaren proces, een dankbaar proces. Het was vallen en opstaan, maar ik werd steeds bewuster van mezelf.

Met verschillende therapieën en werkvormen kwam ik dichter bij mezelf te staan. Ik heb trainingen en workshops gevolgd op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en persoonlijk leiderschap. Ik ben gaan mediteren en heb de opleiding mindfulness en zelfcompassie gevolgd. Ik heb een traject als transformationele coach gevolgd en mij aangesloten bij een coachingcircle.

En uiteindelijke ben ik het werk gaan doen wat bij mij past. Het werk wat mij energie geeft en niet kost. Het is mijn doel om mijn authentiekste zelf te zijn en om ook anderen daarbij te helpen.

Mijn missie:

Vrouwen aan het roer zetten van hun eigen leven. Ze te begeleiden in hun bewustwordingsproces, zodat ze meer kracht, plezier en lichtheid ervaren en deze kunnen overdragen aan anderen.

Ik wil een bijdrage leveren aan het ontwaken van mensen, zodat we een liefdevollere samenleving krijgen.

“My life is my message”

Wat mag je verwachten van mijn samenwerking?

 • Inzichten in je patronen en escapes
 • Inzicht in je beperkende gedachten
 • Meer balans in je leven
 • Meer eigenaarschap ervaren en hiermee zelfverzekerdheid
 • In contact komen met je dromen en verlangens
 • Zelfliefde en zachtheid
 • In contact met je gevoel
 • Mindfulness
 • Lichtheid
 • Spelen en plezier
 • Het stretchen van je comfortzone
 • Avontuur
Ja, vertel me meer over je aanbod!