Testimonials

Lees hier wat anderen zeggen.

De sessies brachten me in een zin dichter naar mezelf, gedachtes kregen de ruimte. Het was wel confronterend om te ontdekken waar ik echt mee zit, maar het heeft mij geholpen. Larissa stelde vragen waarbij ik tot mijn belangrijkste punten kwam, ze raakte mij daarmee. Ik voelde me veilig bij haar om mezelf echt te laten zien. Dank daarvoor.

Quinty

Larissa dankje voor alle kennis die je hebt gedeeld. Je hebt me geleerd om op een andere manier zaken te benaderen en dat geeft rust. Je stelde de juiste vragen waardoor ik bij de kern kwam. Het bracht mij rust in de stroom van gevoelens en dat was hard nodig. 

Elma

Larissa was mijn coach en bracht mij weer in contact met het licht in mij, mijn speelse kant en daarin konden we elkaar zien en versterken. Ze hielp mij om in dit licht te voelen en herinnerde me eraan hoe fijn het is om hiermee in contact te staan.

Ze kan mooi de kracht inzien van de ander en van zichzelf.

Lene

Ik heb op een fijne manier naar mezelf kunnen kijken. De sessies geven mij veel rust en ik heb antwoorden gekregen op thema’s waar ik mee zat. Hierdoor zit ik nu een stuk prettiger in mijn vel. Larissa creëert een veilige omgeving. Ook de passie die ze erin steekt is top!

Marit

Ik wil je nog bedanken! Het was een fijne sessie waar ik veel energie door heb gekregen en ik zin heb om aan de slag te gaan en te ontdekken. Het zat vol handvatten, inzichten en fijne momenten. Ik heb zelfs al bewuste pogingen gedaan om te connecten. Maar zonder dollen, de wereld lijkt een stukje lichter en mooier ofzo en dat is een fijn gevoel. Er gaat nog zoveel moois komen daar ben ik van overtuigd. Dus bedankt hiervoor!

Jesse

Larissa is een stralend licht en als ze binnenkomt wordt de kamer verwarmd met haar energie. Ze is altijd aan en altijd opzoek naar nieuwe uitdagingen. Ze kan een ander hierin meenemen en in zijn/haar kracht zetten. Dit is zo tof aan haar!

anoniem